سامانه پیام کوتاه ،سامانه پیام کوتاه رایگان ،نمایندگی سامانه پیام کوتاه

سامانه پیام کوتاه ((پیام رسون)) سامانه پیام کوتاه رایگان و نمایندگی سامانه پیام کوتاه در سایت پیام رسون

سامانه پیام کوتاه ،سامانه پیام کوتاه رایگان ،نمایندگی سامانه پیام کوتاه

سامانه پیام کوتاه ((پیام رسون)) سامانه پیام کوتاه رایگان و نمایندگی سامانه پیام کوتاه در سایت پیام رسون

دموکراسی در کنار شریعت

مرحوم فیرحی کار خود را به خوبی انجام می‌داد؛ او نشان می‌داد چطور می‌شود قانون مدرن، دموکراسی، حزب، تحزب و انتخابات را در چارچوب شریعت توجیه کرد و آنها را موجه نشان داد. این کار و نقشی که مطرح می‌کنم، هابرماس در آرای متاخر خود در حوزه نسبت بین گروه‌های اجتماعی متفاوت با یکدیگر مطرح می‌کند و از اصطلاح شهروند روشنفکرِ مترجم یاد می‌کند.

موضوع بحث در مورد چیستی کار دکتر فیرحی است و می‌خواهم بگویم که با چه معنایی از کار دکتر فیرحی همدل و همراه هستم و فکر می‌کنم آنچه ایشان کرد باید تداوم یابد، آن‌هم از سوی کسانی که صلاحیت این کار را دارند. همچنین خواهم گفت با چه معنایی با آن کاری که فیرحی می‌کرد، موافقت ندارم و فکر می‌کنم آن راه به سرانجام نمی‌رسد. طی یک سالی که از وفات این استاد می‌گذرد، گفت‌وگوهای فراوانی شده و حجم قابل‌توجهی از اینها گفت‌وگوهای انتقادی است و وجهی از آنها نیز تمجید و توصیه به آن کاری است که او انجام می‌داد.


به یک معنا، گاهی با کسانی که تمجید ایشان را می‌کردند، همدل هستم و به جهاتی با کسانی همدل هستم که به نقد او می‌پردازند، اما اینکه شما با او موافقت داشته باشید یا مخالفت، بسته به این است که کار او را چطور می‌فهمید. دو امکان است که توضیح دهیم او چه می‌کرد؛ یکی اینکه بگوییم داشت تلاش می‌کرد با تکیه بر زمینه‌های سنت و فقه اسلامی، امکانی برای توجیه دموکراسی و موجه کردن دولت مدرن، قانون مدرن و دموکراسی مدرن ایجاد کند و زبانی را برای آنها طراحی می‌کرد که دینداران بتوانند با آن زبان سخن بگویند، به نحوی که برای دیگران نیز قابل شنیدن باشد. یک زبان دینی و یک زبان فقهی برای توجیه امر دموکراتیک قانون و دولت مدرن داشت. به این معنا کاملا با کاری که ایشان می‌کرد، موافق هستم.


اما کار دومی که اگر بگوییم وی انجام می‌داد، با آن مخالف هستم و می‌گویم به بن‌بست می‌رسید، عبارت از ابتنا و اتکا به فقه و مبانی دینی برای تدوین نظم قانونی برای یک ساخت دولت-ملت است. انگار که ایشان می‌خواهد مبانی شرعی برای توجیه آنچه در سطح ملی قرار است استقرار پیدا کند، بیاورد، به این معنا، اگر اهتمام وی کار دوم است، قطعا مخالف این روایت هستم و گمان نمی‌کنم این کار نتیجه داشته باشد.


پس فیرحی را باید یک‌بار در پرتو انگاره اول و یک‌بار در پرتو انگاره دوم مطالعه کنیم. در پرتو انگاره اول، مساله این است که گویی قبول کرده باشند که پس از چهار دهه از عمر جمهوری اسلامی، در جامعه‌ای زندگی نمی‌کنیم که همه دیندار هستند یا همه فکر می‌کنند در پرتو اذن شریعت قرار است زندگی کنیم. در جامعه‌ای هستیم که گروه‌های متنوعی در آن زندگی می‌کنند و بخشی از افراد این جامعه که مهم نیست اکثریت یا اقلیت باشند و در طراحی جامعه عادلانه نیز طرح این مساله انحرافی است، گروهی فکر می‌کنند سازماندهی جامعه سیاسی را باید مبتنی بر مبادی شریعت و الهیات دینی کرد. اما بخش‌های دیگری نیز در این جامعه هست که یا اصلا به شریعت و الهیات دیگری تعلق دارند یا اصلا دین ندارند و آنها در این جامعه زندگی می‌کنند و از حیث یک گروه اجتماعی، هموطنان ما حق برابر با همه گروه‌های اجتماعی را دارند.


فیرحی و قبول تکثر در جامعه
فیرحی این کثرت را قبول کرده است. ما از اول فکر کردیم که یک گروهی می‌خواهند حقیقت و حق را در جامعه استوار کنند و دیگران نیز یا تبعیت می‌کنند یا می‌روند. چهار دهه داریم تجربه می‌کنیم و آسیب‌های چنین انگاره‌ای را می‌چشیم، لذا فیرحی با رویکرد اول فرض را بر این گذاشته که این کثرت هست و آن کاری که می‌کند، قرار نیست چتری بر کل جامعه سیاسی بیندازد. همه آثار ایشان دارای یک زبان تازه‌ای برای دینداران متشرع ایجاد می‌کند تا با تکیه بر مبانی و منابع دینی، از یک نظم عادلانه سیاسی که نظم دموکراتیک است، بتوانند دفاع کنند و این کار را باید کار مبارکی شمرد و از سایر گروه‌های اجتماعی نیز همین تمنا را کرد.
یعنی ما باید به کسانی که شیعه هستند، بگوییم از فهم خود از تشیع، مبانی تئوریک فراهم کنید تا زبانی تولید کنید که از یک نظم عادلانه دفاع کند. اگر کسانی مسلمان یا شیعه نیستند یا اصلا کمونیست هستند نیز باید تمنا کنیم با تکیه بر ذخایر و منابع خود، زبانی تولید کنند که بتوانند از یک نظم عادلانه و از یک جامعه متکثر دفاع کنند و همه باید این کار را بکنند که از جمله آنها مسلمانان و شیعیان هستند.

فیرحی و توجیه قانون مدرن و دموکراسی در چارچوب شریعت
دکتر فیرحی کار خود را به خوبی انجام می‌داد. او نشان می‌داد چطور می‌شود از چارچوب شریعت، قانون مدرن، دموکراسی، حزب، تحزب و انتخابات را توجیه کرد و آنها را موجه نشان داد. این کار و نقشی که مطرح می‌کنم، هابرماس در آرای متاخر خود در حوزه نسبت بین گروه‌های اجتماعی متفاوت با یکدیگر مطرح می‌کند و از اصطلاح شهروند روشنفکرِ مترجم یاد می‌کند. همه این افراد وابسته به گروه‌های مختلف موظف هستند که قدرت بگیرند و سخن بگویند که این کار را دکتر فیرحی در موضع خود انجام می‌داد و این فیرحی‌ها را در حوزه‌های دیگر نیز باید داشته باشیم. به این معنا، کار ایشان مهم و ارزشمند است و باید تداوم یابد. البته در این مدت، نقدهای دیگری نیز دیدم که چقدر این نظریه به لحاظ فقهی می‌تواند قوت نظری داشته باشد یا خیر که در این زمینه بحث نمی‌کنم، اما اصل کار محترم است.


اما اگر کار ایشان کار دوم باشد، با آن مخالف هستم. اگر فکر کنیم دکتر فیرحی خیال می‌کند که تاکنون برای نظم دموکراتیک که دین دایرمدار آن است و در مرکزش ایستاده است و دین دارد سپهرش را مشخص می‌کند که یک نظم سیاسی برآمده از افق دینی، آن هم افق شیعیان و قرائت خاصی از تشیع، با آن مخالف هستم. اگر نظم سیاسی همین است و فکر می‌کنیم مبانی آن دموکراتیک نبوده است که برای تحزب و برای جامعه دموکراتیک جا باز کند، باید در مبانی بازاندیشی کنیم.
اگر دکتر فیرحی کار دوم را می‌کنند و فرض بر این است که یک نظم مبتنی بر آموزه‌های دینی برقرار شود و همه ‌چیز از آموزه‌های دینی منبعث شود، من با آن مخالف هستم و این راه را قابل دوام نمی‌دانم. به لحاظ تجربی، خیال می‌کنیم که ما در چهار دهه اخیر، همین را تجربه کرده‌ایم، یعنی چیزی را ندیده‌ایم و آن هم اینکه جامعه مدرن یک جامعه تک‌صدا نیست و یک جامعه متکثر است و چون این را ندیدیم، توفیقی در برقراری نظم عادلانه هم نتوانستیم ایجاد کنیم، چه رسد به نظم دموکراتیک. باید قبول کنیم زبانی باید دراختیار باشد تا هیچ‌کس در جامعه احساس بیگانه بودن نکند و همه احساس خویشاوندی کنند.


نکته آخر اینکه با درنظر گرفتن روایت دوم که بخواهیم مبانی برای کلیت جامعه بنا کنیم، اصلا فقه بدترین آغاز است. به نظر من اصلا برای اصلاح این چشم‌انداز که کثرت جامعه سیاسی را دید و آن را به رسمیت شناخت، بدترین نقطه آغاز، فقه است. شاید علمای دین باید به عرصه الهیات، کلام یا قلمروهای مبنایی‌تری بپردازند تا این را ادراک کنیم که چطور می‌شود در پرتو تعلق به یک چارچوب دینی، بتوان دیگران را دید و آنها را به رسمیت شناخت. ما می‌توانیم اسلام را دین برحق بدانیم، اما برحق دانستن دین اسلام به این معنا نیست که ما مسلمانان برحق هستیم.

عید نوروز با پیام رسون

تبریک عید نوروز با پیام رسون

1401-12-29 20:24:52 1  0  0

در روزهای آخر سال حسابی بحث پیامک‌های تبریک سال نو رونق می‌گیرد. هرکسی متناسب با کسب و کار خود سعی دارد برای سازمان و پرسنل و مشتریان خود متن پیامک جذابی را طراحی و ارسال کند تا نشان دهد که به یاد آنها است . 

در این مقاله که توسط تیم تحریره پیام رسون به نگارش در آمده است میخواهیم از قابلیت ها و مزیت های پنل اس ام اس برای ارسال تبریک عید نوروز برای دوستان و آشنایان و همکاران بپردازیم . پیشنهاد میکنم تا پایان این مقاله با نمایندگی سامانه پیامکی پیام رسون همراه باشید . 

 


 

چرا ارسال پیامک تبریک نوروز اهمیت دارد؟:
ارسال اس‌ ام اس در مناسبت‌های مختلف از جمله عید نوروز یک راه مطمعن برای یاداوری مشتریان قدیمی به نام و برند و کسب و کار  شماست تا دوباره از شما خرید داشته باشند . علاوه بر آن ارسال اس ام اس تبریک عید نوروز مزیت های دیگری هم دارد که در زیر به تک تک آن ها اشاره میکنیم .

 

- القای حس خوب با دریافت تبریک نوروز:
هر مشتری از سازمان و مجموعه‌ای که اصل اول کار خود را مشتری مداری قرار داده است استقبال می‌کند. پس چه بهتر که با کمترین تعرفه پیامک ، پنل پیامک تهیه کنید و هر چه بیشتر اصل مشتری مداری را برای مشتریان قدیمی و جدید خود پیاده سازید.

 

- تبریک عید نوروز راه ساده وفادار کردن مشتریان: 
همانطور که در بالا اشاره کردیم با پیامک به سادگی می‌توانید در کنار کد تخفیف مشتریانی که از شما خرید داشته‌اند را مجددا به سفارش دعوت نمایید.

 

- با ارسال پیامک تبریک سال نو در ذهن مشتری بمانید.:
طبق آمار به دست آمده هر پیامک تبلیغاتی در ۹۸ درصد موارد در کمتر از ۲۰ ثانیه باز می‌شود و چه بهتر که از این فرصت استفاده نمایید و با پیامک‌های مناسبتی خیلی هوشمندانه مخاطب را در نظر بگیرید تا برند شما همیشه در خاطرشان ثبت شود.

 

- ارسال پیشنهادات و تخفیفات به بهانه تبریک عید:
این روزها دقیقا زمان مناسبی است برای کسب و کارهایی که یک سال به فروش و خلق درآمد رسیده اند. حالا وقت آن است نقاط ضعف و یا قوت‌تان را از مشتریان بپرسید تا در کنار یک مشتری‌یابی عالی به افزایش درآمد و گسترش کسب و کارتان برسید.

 


پیام رسون : 

سامانه پیام کوتاه پیام رسون ضمن عرض تبریک به مناسبت فرا رسیدن سال جدید در نظر دارد به تمامی مشتریان و همراهان همیشگی اهورا اطلس فارس یک تخفیف شگفت انگیز هدیه دهد که این هدیه روی اپراتور 1000 و اپراتور 5000 و اپراتور 9000 در نظر گرفته شده است که شما عزیزان میتوانید با ورود به سایت سامانه پیامکی پیام رسون تنها یکی از این اپراتور ها را به دلخواه خود رایگان دریافت کنید . 

این هدیه فقط به 100 نفر اول تعلق میگیرد پس هرچه سریع تر به سایت نمایندگی سامانه پیامکی پیام رسون مراجعه کنید و هدیه خود را رایگان دریافت کنید . 

دیسیپلین چیست ؟

دیسیپلین چیست ؟

1401-12-09 23:32:24 11  0  0

این روزها همه مردم به دنبال راه هایی برای پولدار شدن هستند اما در این بین بعضی ها به نتیجه می‌رسند و عده ای دیگر هم به نتیجه مطلوب خود نمی‌رسند.

تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که علت موفقیت و یا شکست افراد در رسیدن به ثروت چیست؟ 

عده ی زیادی از افراد فکر می‌کنند که برای پولدار شدن و رسیدن به ثروت باید انگیزه داشته باشند و با انگیزه ثروتمند شدن شروع به کار و فعالیت می‌کنند. مثلا در صفحات مجازی مانند اینستاگرام فعالیت می‌کنند و یا با خرید پنل پیامکی شروع به ارسال اس ام اس تبلیغاتی انبوه در مورد محصول و کالای خود می‌کنند.

اما پس از مدتی اگر فروش خوبی نسبت به کالای خود نداشته باشند، ناامید شده و دست از تلاش خود بر می‌دارند.

اما تحقیقات نشان داده که دلیل ثروتمند شدن افراد فقط یک درصد انگیزه بوده است، یا به زبان دیگر دلیل ثروتمند شدنشان به جای انگیزه، داشتن دیسیپلین بوده است.

پس چیزی که برای رسیدن به موفقیت باید روی آن تمرکز کنید داشتن دیسیپلین است ، بحثی که در این مقاله میخواهیم بیشتر با آن آشنا شویم پس پیشنهاد میکنم تا پایان با نمایندگی سامانه پیام کوتاه پیام رسون همراه باشید . 


دیسیپلین چیست؟

دیسیپلین یعنی متعهد بودن به کاری که باید انجام شود. در واقع زمانی افراد به موفقیت می‌رسند که بهانه تراشی نکنند و آن کاری را که باید انجام شود را در زمان خودش انجام دهند فارغ از بهانه تراشی.

در واقع متعهد بودن به وظیفه مان و طبق برنامه پیش رفتن مهمترین رکن برای رسیدن به موفقیت است.

 

برای آنکه در کارهایتان دیسیپلین داشته باشید باید کارهای زیر را انجام دهید : 

- لیست کارهای خود را بنویسید.
- برای هر کدام مهلت انجام قرار دهید.)مثال تعیین کنید که چند روز یا چند ماه نیاز است تا انجام کامل آن)
- قدم بعدی، اولویت بندی کارهایتان هست.)از لحاظ اهمیت و ضرورت)
- حال باید از اولویت اول و کار مهم تر آغاز کنید.
- مهم ترین و اولین اولویت خود را در همان ساعات اولیه روز انجام دهید تا برای باقی ساعات وقت الزم برای انجام سایر کارها و اولویت های بعدی داشته باشید.

 

 

کانال دیسیپلین: 

دیسیپلین دارای یک کانال است وقتی ما در راستای برنامه ریزی هایمان در این کانال قرار داریم، تمام کارهای درست در راستای اهداف خود را در زمان درست انجام می دهیم ولی وقتی دچار اهمال کاری و یا تنبلی های کوچک که گاهی برایمان لذت بخش است می شویم برای مثال وقتی در میان کارهایمان غرق در تلفن همراه و شبکه های مجازی می شویم از کانال دیسیپلین خارج می شویم. خارج شدن از کانال دیسیپلین یعنی انجام کاری که دوست داریم در زمانی که دوست داریم و این یعنی پایان برنامه ریزی!!!

 


پیام رسون : 

در نمایندگی سامانه پیام کوتاه شیراز، شما می‌توانید با تیم حرفه ای ما به یک دیسیپلین خاص در کارتان برسید بدین صورت که پنل پیامکی خریداری کنید و به صورت مستمر برای مخاطبان هدف خود تبلیغات اس ام اسی ارسال کنید. همچنین با توجه به اینکه پیام رسون این امکان را دارد که برای افرادی که بلک لیست خود را فعال کرده اند نیز، تبلیغات پیامکی ارسال کند، پس با خیال راحت اقدام به خرید پنل پیام کوتاه شیراز کنید و نسبت به کارتان دیسیپلین داشته باشید.

همچنین سامانه پیام کوتاه شیراز به شما پیشنهاد می‌دهد که اگر برای کسب و کارتان سایت دارید یا در صفحات مجازی تبلیغات انجام می‌دهید، حتما لینک سایت یا اینستاگرام خود را در پایین متن تبلیغاتی خود قرار دهید که بتوانید مشتریان بیشتری را جذب کنید.

 

جهت خرید پنل اس ام اس از شیراز اس ام اس همین حالا اقدام کنید . 

سفر مهم آقای مدیر کل

پس از اینکه بلومبرگ از کشف ذرات اورانیوم غنی‌شده با غنای 84 درصد در تاسیسات هسته‌ای ایران خبر داد، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز به فاصله کوتاهی در گزارشی تایید کرد که بازرسان آژانس ذرات اورانیوم غنی‌شده تا 84 درصد را در تاسیسات زیرزمینی فردو در 22 ژانویه شناسایی کردند. آژانس اعلام کرد گفت‌وگوها با ایران برای روشن شدن این موضوع ادامه دارد. حالا رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران سفر کرده است. آنطور که در اخبار بیان شده، گروسی قرار است دیدارهایی در سطوح عالی با مقامات ایران داشته باشد.
هرچند سفر رافائل گروسی به ایران یک سفر پادمانی به حساب می‌آید و بدیهی است که جنبه‌های فنی داشته باشد، اما با توجه به بن‌بستی که در مذاکرات هسته‌ای میان ایران و غرب ایجاد شده و فضای تنش‌آلودی که میان طرفین وجود دارد، این سفر را به یک سفر کاملا سیاسی تبدیل کرده است. به‌گونه‌ای که حالا همه جهان منتظر است ببیند گروسی پس از بازگشت از تهران چه می‌گوید و چه گزارشی را به شورای حکام آژانس در نشست آینده ارائه می‌کند. آنطور که مشخص شده، در این سفر قرار نیست در خصوص سوالات آژانس در خصوص اورانیوم یافت‌شده در یک مکان در ایران بررسی انجام شود. احتمالا در این سفر، موضوعاتی نظیر بحث غنی‌سازی 84 درصدی، رژیم بازرسی‌ها و مسئله دو آبشار سانتریفیوژ آی‌آر6 در فردو مورد بررسی قرار خواهد گرفت. نشانه‌ها به این معنا است که تهران به نتایج این سفر خوشبین است. در آن‌سو به نظر می‌رسد که آمریکایی‌ها هم دورخیزی برای ارائه قطعنامه علیه ایران در نشست بعدی شورای حکام آژانس ندارند، هرچند که اعلام کرده‌اند همه چیز به نتایج این سفر بستگی دارد. نشست بعدی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دوشنبه برگزار می‌شود.
درحالی‌که چشم‌انداز کوتاه‌مدتی برای احیای توافق هسته‌ای 2015 ایران، برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) وجود ندارد، برخی از کارشناسان کنترل تسلیحات از ایالات‌متحده و اروپایی‌ها می‌خواهند که استراتژی دیپلماتیک جدید و محدودتری را با تمرکز بر تامین امنیت انرژی اتمی بین‌المللی دنبال کنند. آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برنامه هسته‌ای ایران را به‌منظور کاهش ابهام و کمک به جلوگیری از خطر درگیری احتمالی، تحت نظارت دارد. مقامات ارشد دولت آمریکا می‌گویند که پیشرفت‌های غنی‌سازی ایران مدت زمان لازم برای تولید مواد شکافت‌پذیر با درجه تسلیحات کافی برای یک سلاح هسته‌ای را به کمتر از دو هفته کاهش داده است، اگرچه آنها در حال حاضر معتقد نیستند که ایران تصمیم به از سرگیری برنامه تسلیحات هسته‌ای خود گرفته است.
در سال 2018، زمانی که دولت قبلی ایالات متحده آمریکا تصمیم به خروج از برجام گرفت، حدود 12 ماه طول می‌کشید تا ایران مواد شکافت‌پذیر به ارزش یک بمب تولید کند. کالین کال، معاون وزیر دفاع آمریکا در امور سیاست، هفته گذشته در کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان گفت: اکنون حدود ۱۲ روز طول می‌کشد تا ایران مواد لازم برای تولید یک بمب را در اختیار داشته باشد. کال گفت: «بنابراین من فکر می‌کنم هنوز این دیدگاه وجود دارد که اگر بتوانید این موضوع را از طریق دیپلماتیک حل کنید و محدودیت‌هایی را بر برنامه هسته‌ای آنها بازگردانید، بهتر از گزینه‌های دیگر است.» ویلیام برنز، رئیس سازمان سیا نیز گفته است: «تا جایی که می‌دانیم، ما باور نداریم که رهبران ایران هنوز تصمیمی برای از سرگیری برنامه تسلیحاتی که ما معتقدیم در پایان سال 2003 تعلیق یا متوقف کرده‌اند، گرفته باشند.» برنز گفت: اما در مورد غنی‌سازی، «آنها تا حدی پیشرفت کرده‌اند که اگر بخواهند از این خط عبور کنند، فقط چند هفته طول می‌کشد تا بتوانند تا 90 درصد غنی‌سازی کنند. آنها حداقل از نظر ما، از نظر توانایی‌ در ساخت سلاح، هنوز با این نقطه فاصله دارند. اما پیشرفت آنها در غنی‌سازی بسیار نگران‌کننده است.»
ایران در نامه‌ای در پاسخ به گزارش آژانس درباره غنی‌سازی 84 درصدی گفته است: «نوسانات ناخواسته در سطوح غنی‌سازی ممکن است در دوره انتقال در زمان راه‌اندازی فرآیند [60 درصد] محصول (نوامبر 2022) یا در حین تعویض سیلندر خوراک رخ داده باشد.» این گزارش پس از آن منتشر شد که سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران روز دوشنبه گفت از گروسی، رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای دیدار «در روزهای آینده» به تهران دعوت شده است. بهروز کمالوندی، سخنگوی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: «در چند روز گذشته با هیئت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به سرپرستی ماسیمو آپارو، معاون مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، گفت‌وگوهای سازنده‌ای داشتیم.»
با در نظر گرفتن چشم‌انداز کوتاه‌مدت احیای برجام، برخی از کارشناسان کنترل تسلیحات از واشنگتن و اروپایی‌ها می‌خواهند که توافق محدودتری را با تمرکز بر تضمین بازرسی بیشتر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در خصوص برنامه هسته‌ای ایران به منظور کاهش عدم قطعیت، تنش‌زدایی و کمک به جلوگیری از یک درگیری بالقوه دنبال کنند.

نزدیک شدن به نقطه عطف خطرناک
تام کانتریمن، معاون سابق وزیر امور خارجه آمریکا در امور کنترل تسلیحات و امنیت بین‌الملل گفت: «تحقیقات ایران برای فناوری هسته‌ای چنان به‌طور مداوم بحرانی بوده است که تشخیص آن در زمانی که در یک نقطه عطف خطرناک قرار می‌گیرید، دشوار است.» کانتریمن که اکنون رئیس هیئت‌مدیره انجمن کنترل تسلیحات است، گفت: «اولا، ایران از زمانی که پرزیدنت ترامپ، برجام را با خروج از آن نقض کرد، توانایی غنی‌سازی خود را کاهش نداده است. آنچه در مورد پیشرفت ایران نگران‌کننده‌تر است این است که ما نظارت کافی به کاری که آنها انجام می‌دهند نداریم و این منجر به عدم اطمینان بیشتر و خطر بیشتر در مورد پیشرفت هسته‌ای ایران می‌شود. در عین حال، ما شاهد لفاظی‌های تهدیدآمیزتری هستیم که نه‌تنها از تهران، بلکه از اورشلیم نیز سرچشمه می‌گیرد و خطر درگیری که به ناچار نیروهای ایالات‌متحده را درگیر می‌کند، به نظر من بیشتر از سال‌های اخیر است.» کانتریمن گفت: «با این حال، هنوز فضایی برای دیپلماسی وجود دارد و ما دوست داریم که ایالات متحده رهبری دیپلماسی آرام را در مشارکت نزدیک با آلمان، بریتانیا و فرانسه برای یافتن راهی که به‌طور خاص به مشکل اول، یعنی عدم نظارت بر برنامه هسته‌ای ایران رسیدگی کند، به دست گیرد.»
کلسی داونپورت، مدیر سیاست منع اشاعه در انجمن کنترل تسلیحات، معتقد است که «بعید به نظر می‌رسد که غنی‌سازی ایران تا 84 درصد تصادفی بوده باشد، اما احتمالاً نشان‌دهنده یک حرکت جدی برای تولید مواد شکافت‌پذیر برای یک بمب نیست.» داونپورت در ماه فوریه گفت: «من فکر می‌کنم احتمالاً می‌توانیم این فرضیه را رد کنیم که ایران در حال غنی‌سازی تا این حد برای رسیدن به بمب است، زیرا اگر اینطور بود ما احتمالاً اینجا ننشسته بودیم تا درباره‌اش صحبت کنیم. اما صرف‌نظر از اینکه آیا این سطح از غنی‌سازی عمدی بوده است یا خیر، هنوز کاملاً نگران‌کننده است زیرا هیچ توجیه غیرنظامی برای این حرکت وجود ندارد.» داونپورت گفت: «اگر این کار عمدی باشد، واقعاً نگرانی‌هایی را در مورد اهداف احتمالی تسلیحاتی ایران در آینده ایجاد می‌کند. اما اگر این یک حادثه بوده باشد، فکر می‌کنم چالش تشخیص مقاصد ایران و نظارت بر برنامه پیشرفته‌اش و خطر اشتباه محاسباتی را نشان می‌دهد. این مسئله به‌ویژه در حال حاضر و با توجه به وضعیت پیشرفته برنامه ایران بسیار مهم است.» داونپورت گفت: «من فکر می‌کنم این تغییر در الگوی غنی‌سازی هشدارآمیز است و واقعاً نشان می‌دهد که چرا یک استراتژی جدید دیپلماتیک در رابطه با ایران ضروری است. بسیار مهم است که این بحران کنونی را تثبیت کنیم و از تشدید بیشتر آن جلوگیری کنیم. من فکر می‌کنم ضروری است که ایالات‌متحده به سمت استراتژی تغییر مسیر دهد که تلاش می‌کند یک توافق موقت یا مجموعه‌ای از حرکات متقابل بین واشنگتن و ایران را دنبال کند که برای کاهش تنش‌ها و ایجاد ثبات طراحی شده است.» داونپورت پیشنهاد کرد که فشار بر ایران برای افزایش نظارت و راستی‌آزمایی مهم است.
اما سوال این است که با توجه به تمرکز آمریکا و اروپا روی مقابله با جنگ روسیه علیه اوکراین و بدون کمک پشت صحنه قبلی روسیه به یافتن راه‌حل درباره برنامه هسته‌ای ایران، آیا ایالات‌متحده و اروپا از دستی باز در دیپلماسی و توانایی متقاعد کردن ایران برای پیروی از اقدامات شفاف‌تر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برخوردارند؟ داونپورت معتقد است: «ایالات‌متحده نمی‌تواند یک ایران مجهز به سلاح هسته‌ای را بپذیرد و نمی‌تواند برای جلوگیری از یک ایران مسلح هسته‌ای وارد درگیری نظامی شود. بنابراین اگر ایالات متحده پهنای باند برای استراتژی دیپلماتیک جدید در مورد ایران را ندارد، باید آن را پیدا کند، زیرا بحران هسته‌ای ایران بحرانی است که ما می‌توانیم آن را حل کنیم. این بحرانی است که اگر سریع حرکت کنیم، می‌توانیم آن را کاهش دهیم.» کانتریمن هم معتقد است که همیشه پهنای باند دیپلماتیک وجود دارد. اما این پهنای باند سیاسی است که همیشه وجود ندارد.
اما علی واعظ، مدیر برنامه ایران در گروه بین‌المللی بحران معتقد است که ایران‌ در رایزنی‌های اخیر خود با غرب، امید خود را برای احیای برجام از دست نداده‌ است و عمدتاً علاقه‌ای به هیچ نوع توافق کوتاه‌تر و موقتی ندارد. واعظ، در مصاحبه‌ای گفت: «مشکل این است که ذهنیت ایرانی‌ها در حال حاضر به چیزی کمتر از برجام متمرکز نیست. آنها معتقدند که ظرف چند ماه، ما متوجه می‌شویم که حکومت ایران کاملاً سر جای خود است، کاملاً تحت کنترل است و در مرحله‌ای به سراغ آنها می‌رویم و برای بازگرداندن برجام توافقی انجام می‌دهیم.» او گفت: «نکته اصلی من این است که آنها واقعاً بحث و بررسی گزینه‌های جایگزین کمتر از برجام را آغاز نکرده‌اند». واعظ گفت که برای توافق محدودتر و افزایش شفافیت و بازرسی‌های بیشتر، ایرانی‌ها انتظار خواهند داشت که غرب هزینه زیادی پرداخت کند. او گفت: «ایرانی‌ها خیلی واضح به من گفتند که اقدامات شفافیت هسته‌ای باارزش‌ترین کارتی است که ما داریم و آن را با هزینه بسیار بالا خواهیم داد. من فکر می‌کنم آنها نسبت به گذشته واقعا ریسک‌گریزتر هستند.»

احتمال صدور قطعنامه چقدر است؟
آنطور که وال‌استریت ژورنال روز گذشته در گزارشی نوشته، به نظر می‌رسد که موضع آمریکا و سه کشور اروپایی در خصوص اقدام به صدور قطعنامه علیه ایران در نشست روز دوشنبه شورای حکام آژانس، چندان هماهنگ نیست. تجربه گذشته نشان داده که هر زمان که آمریکا و کشورهای اروپایی قصد صدور قطعنامه‌ای علیه ایران در شورای حکام آژانس داشته‌اند، حداقل از دو هفته قبل درباره‌اش سخن گفته و حداقل از یک هفته قبل این قطعنامه در لابی‌ها و راهروهای آژانس به کشورهای عضو به اشتراک گذاشته شده و درباره‌اش لابی انجام می‌شد. اما این بار خبری در این خصوص به گوش نمی‌رسد. به گزارش وال استریت ژورنال، آمریکا همه چیز را به نتایج سفر گروسی به ایران موکول کرده است. رابرت مالی، نماینده ویژه جو بایدن در امور ایران و مذاکره‌کننده ارشد هسته‌ای آمریکا نیز به صراحت گفته است که آمریکا ترجیح می‌دهد ابتدا ببیند نتیجه سفر گروسی به تهران چه خواهد بود. راب مالی، نماینده ویژه دولت بایدن روز پنجشنبه به وقت محلی در نشستی با حضور کارشناسان اندیشکده‌های آمریکایی که توسط لابی اسرائیلی جی-استریت برگزار شده بود، گفت: «مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار است به ایران برود. او هنوز گزارش خودش را در خصوص پایبندی یا عدم پایبندی ایران به ان.پی.تی منتشر نکرده است. باید منتظر آن بمانیم تا بعد ببینیم چه اقداماتی مناسب هستند.» مذاکره‌کننده ارشد آمریکا افزود: «با سه کشور اروپایی (تروئیکای اروپا) و کشورهای دیگر در جهان که نگران برنامه هسته‌ای ایران هستند، در تماس نزدیک هستیم و در این خصوص تصمیم خواهیم گرفت.» رابرت مالی ادعا کرد: «صرف‌نظر از هر اقدامی که انجام دهیم، نگرانی‌های ما در خصوص ایران وجود دارند و مرتفع نخواهند شد. ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی همکاری نمی‌کند و هنوز سوالاتی وجود دارد که ایران پاسخ نداده است.» این مقام دولت بایدن گفت که کشف ذرات اورانیوم غنی‌شده تا ۸۴ درصد از جمله دیگر نگرانی‌های آمریکا در خصوص ایران است و تصریح کرد:«نیاز به توضیحاتی در این زمینه داریم و منتظر ارزیابی آژانس بین‌المللی اتمی هستیم.» رابرت مالی در عین حال گفت: «بنابراین نباید درباره اقداماتی که انجام خواهیم داد یا نخواهیم داد، عجله کرد». وی افزود که اجازه دهید ببینیم آژانس بین‌المللی انرژی اتمی چه گزارشی ارائه می‌کند و سپس ما «برای تصمیم‌گیری در خصوص گام‌های بعدی زمان کافی خواهیم داشت.» از سخنان مالی اینطور برمی‌آید که موضوع غنی‌سازی 84 درصدی از جمله خطوط قرمز آمریکا محسوب می‌شود و اهمیت سفر گروسی به تهران نیز به همین مسئله بستگی دارد. بنابراین بی‌راه نیست اگر بگوئیم:

چشم‌انداز تهدید نظامی
این روزها بیش از هر زمان دیگری سخن از آمادگی اسرائیل برای حمله نظامی به تاسیسات هسته‌ای ایران به میان می‌آید. روز گذشته نیز کالین‌مک‌کال یکی از سناتورهای آمریکایی مدعی شده که طرح‌های حمله نظامی به تاسیسات ایران را دیده است و معتقد است که این کار شدنی است. بدیهی است که اسرائیل به تنهایی توان حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران را ندارد. اما سوال این است که گزینه استفاده از اهرم نظامی چه زمانی به گزینه نهایی آمریکا تبدیل خواهد شد؟
واقعیت این است که برخلاف تصور، بحران بن‌بست در احیای برجام هنوز به مراحل هشدار و خطوط قرمز و غیرقابل بازگشت خود نرسیده است. هنوز طرفین پنجره‌ زمانی، هرچند کوتاه‌مدت، برای استفاده از اهرم‌های دیپلماتیک در اختیار دارند. چه اینکه توماس کانتریمن، رئیس انجمن کنترل تسلیحات در نوشتاری در وب‌سایت کنگره آمریکا نوشت:«خوشتان بیاید یا نه، دولت بایدن برای اجتناب از وقوع بحران هسته‌ای باید با ایران تعامل کند.» کانتریمن در این مقاله نوشت:«برخورد ایران با اعتراضات مسالمت‌آمیز در ماه‌های اخیر، درخواست‌های جدیدی را از دولت بایدن برای جدایی دیپلماتیک از تهران برانگیخته است. منتقدان استدلال می‌کنند که واشنگتن نه‌تنها باید مذاکراتی را که اکنون بر سر توافق هسته‌ای ایران به بن‌بست خورده است، لغو کند، بلکه باید تمام مذاکرات جاری در مورد اشاعه هسته‌ای را نیز متوقف کند. اما این درخواست کاملاً چشم‌انداز تهدید را نادرست ترجمه می‌کند؛ اگر ایران و غرب در چرخه تشدید تنش محبوس بمانند، ایران خطرناک‌تر خواهد شد، هم برای معترضان در داخل و هم برای ایالات‌متحده و متحدانش در خارج. در عوض، دولت بایدن، شرکای اروپایی ما و ایران باید برای تثبیت بحران کنونی و کاهش تنش‌ها اقدام فوری انجام دهند.»
کانتریمن می‌نویسد:«بی‌ثباتی ناشی از این وضعیت ایجاب می‌کند که دولت بایدن تلاش‌های خود را برای تعامل با تهران برای جلوگیری از وقوع چنین سناریویی مضاعف کند. اگرچه این امر ناپسند به نظر می‌رسد، اما برای رئیس‌جمهوری که قول داده از دیپلماسی به‌عنوان «ابزار اولیه» استفاده کند، ضروری است. خوشبختانه، ابزارهای زیادی برای جلوگیری از بحران در اختیار دولت بایدن است. اول از همه، واشنگتن باید به این واقعیت رسیدگی کند که ذخایر اورانیوم بسیار غنی‌شده ایران روزبه‌روز در حال افزایش است، درحالی‌که بازرسان بین‌المللی دسترسی محدودی دارند. دولت بایدن باید بر اقدامات متقابل و کاهش تنش تمرکز کند تا اطمینان حاصل شود که هرگونه تلاش برای «گریز هسته‌ای» یا تولید مواد با درجه تسلیحاتی کافی برای یک بمب به موقع تشخیص داده شود. باید مکانیسم‌های نظارتی را دنبال کند که اطمینان بیشتری از عدم انحراف مواد از تاسیسات هسته‌ای که در حال حاضر بازرسی نمی‌شوند را بدهد. اجازه دادن به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای بازرسی از این تأسیسات به آژانس اجازه می‌دهد تا ثبت مجدد فعالیت‌های هسته‌ای ایران و فهرستی از مواد خاص را آغاز کند. در ازای آن، واشنگتن باید کاهش حداقلی و محدود تحریم‌ها را مشروط به تداوم پایبندی به آینده ارائه دهد. چنین اقدامی که در حالت ایده‌آل بر بخش بشردوستانه متمرکز شده است، موجب رفع همه تحریم‌ها نمی‌شود و به رفتار تهران در ماه‌های اخیر پاداش نمی‌دهد. اما این کار به‌عنوان پیش‌پرداخت کم‌هزینه برای ثبات هسته‌ای در کوتاه‌مدت عمل می‌کند. این نشان می‌دهد که ایالات متحده در تلاش برای اقدامات معنی‌دار و با حسن نیت با هدف کاهش تنش جدی است. تعامل مستقیم یا غیرمستقیم با ایران موضوع اعتماد به تهران نیست. بله به داشتن شجاعت سیاسی برای استفاده از دیپلماسی برای جلوگیری از وحشت ایجادشده توسط زرادخانه هسته‌ای ایران و یک جنگ جدید خاورمیانه ربط دارد.»
فارغ از آنچه کانتریمن نوشته که نشان‌دهنده طرز تفکر جریانات واقعگرا در ساختار سیاسی آمریکا است، باید گفت که هنوز زمان واقعی برای وقوع بحران واقعی فرا نرسیده است. آمریکایی‌ها تنها زمانی ممکن است از گزینه نظامی استفاده کنند که همه ابزارهای دیپلماتیک کارآیی خود را از دست بدهند و زمان از دست برود. تا زمان فرارسیدن بند‌های غروب برجام نخستین آن در اکتبر امسال است، وقت کوتاهی برای دیپلماسی باقی است. علاوه بر این بند مربوط به استفاده از مکانیسم ماشه در اکتبر سال 2025 سرمی‌آید. بنابراین یک دوره چندماهه تا مرداد یا شهریور سال آینده باقی مانده است که طرفین می‌توانند از آن به‌عنوان پنجره‌ زمانی کوتاه برای استفاده از ظرفیت‌های دیپلماتیک استفاده کنند. هرچند این پنجره زمانی بسیار کوتاه است، اما چنانچه برخی موانع نظیر اختلافات ایران به آژانس از میان برداشته شوند، زمینه برای رسیدن به توافقی، اعم از موقت یا محدود و یا احیای برجام ایجاد خواهد شد. از این جهت است که نتیجه سفر اخیر گروسی به تهران، هرچند همه اختلافات را حل نخواهد کرد، اما به لحاظ سیاسی بسیار اهمیت خواهد داشت.

مسئولیت پذیری نمایندگی پنل پیامکی

مسئولیت پذیری نمایندگی پنل پیامکی پیام رسون نسبت به پیشرفت مشتریان

1401-10-30 19:23:48 61  0  0

نمایندگی سامانه پیام کوتاه شیراز  به عنوان پیشرفته ترین سامانه پیام کوتاه و ارائه دهنده ارزانترین تعرفه پنل پیام کوتاه در شیراز نسبت به مشتریان و همراهان خود تعهد هایی دارد و در قبال پیشرفت کسب و کار مشتریان خود احساس مسئولیت می‌کند و همواره در طول این سال ها که در حال ارائه پنل پیامک و نمایندگی پنل اس ام اس به مشتریانش بوده سعی کرده بهترین موارد و پیشنهادها را به متقاضیان ارائه دهد ، چرا که هدف و رسالت اصلی سامانه پیام کوتاه پیام رسون در اولین مرحله رضایتمندی مشتریان است و همین اصل سبب شده که اکثر مردم امروزه سامانه پیامک شیراز را به عنوان پیشرفته ترین سامانه پیام کوتاه و ارزانترین پنل پیامک ایران بشناسند و هر کسی که قصد داشته باشد برای کسب و کار خود از پنل اس ام اس و نمایندگی پنل پیامکی استفاده کند مشتریان وفادار ما ، همیشه معرف سامانه پیام کوتاه شیراز به آشنایان و دوستانشان هستند .

 


 

 

پیام رسون :

سامانه پیام کوتاه شیراز در ابتدای شروع به کار خود ، پنل پیامک ویژه کسب و کارهای کوچک ،و پنل پیامک رایگان برای مدارس شیراز ، و تبلیغات برای آژانس های مسافرتی شیراز را انجام می داد اما با توجه به مسئولیت و متعهد بودن به این دسته از مشاغل و سهیم بودن در موفقیتشان امروز توانسته در تمامی شهرها و شهرستان های ایران محبوبیت داشته باشد و در واقع مشتریان سامانه پیام کوتاه شیراز تبدیل به اعتبار این سامانه پیامک شده اند و این بزرگترین افتخار برای نمایندگی سامانه پیام کوتاه شیراز می باشد .